Werving en Selectie in Zorg en Welzijn

Vacatures vinden

Inschrijven werkzoekende

Inschrijven werkgever

Wil je werken met plezier op jouw manier? Zoek je een professional die precies bij je organisatie past?

Wij zorgen voor de beste match! Onze focus ligt daarbij op een aantal specifieke functies.
Ben je fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, orthopedagoog, maatschappelijk werker of assistent bij huisarts of apotheek, of je bent op zoek naar een mederwerker met deze kwalificaties, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Schrijf je gratis in en ontdek je mogelijkheden. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 0318 - 742 115 of een bericht sturen via de email of het via het contactformulier

 

Mijn voordelen

Werken zoals jij dat wilt!

MedicaCare werving en selectie in Zorg en Welzijn is de nieuwe, jonge partner van Rovidam. Rovidam heeft al ruim 20 jaar ervaring in werving en selectie in de mondzorg en praktijkbemiddeling. MedicaCare gebruikt deze ervaring en slaat op eigen wijze de vleugels uit naar een breder veld in Zorg en Welzijn.
We weten hoe lastig het soms kan zijn om een (nieuwe) baan te vinden bij een werkgever die goed bij je past en waar je ook op langere termijn werkplezier beleeft.

De grootste kans op langdurig werkplezier

Elke professional is anders en heeft heel eigen wensen als het de loopbaan betreft. Jij hebt vast ook ideeën over de ideale werkgever, de tijden waarop je wilt werken en waar je in de toekomst wilt staan. Onze gecertificeerde loopbaanprofessionals vertalen jouw wensen naar concrete kansen bij werkgevers. Dat doen zij op een heel persoonlijke manier. We willen de kans op een langdurige, gezonde en succesvolle samenwerking zo groot mogelijk maken. Met deze aanpak onderscheiden we ons.

Gratis loopbaanadvies en bemiddeling

MedicaCare steekt de handen uit de mouwen om zo snel mogelijk die perfecte werkgever te vinden. We leren jou dan ook graag goed kennen om je voor te kunnen stellen aan de juiste werkgever. Dit kost jou helemaal niks, hooguit wat denkwerk en zelfreflectie. 

Zoek jij een (nieuwe) werkgever?

Aarzel niet om ons in te schakelen. We denken met je mee en we zoeken met je mee. Dat kost, zoals gezegd, niks.
Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt je ook via onze website bij ons inschrijven, dan nemen wij contact met jou op.

Eerst meer weten?

Telefoon: 0318-742115
Email: info@medicacare.nl
 

Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stationsweg 71
6711 PL Ede
0318-742 115
info@medicacare.nl

Social media

MedicaCare is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in voor het actuele nieuws.

© Copyright 2021 Medicacare - Alle rechten voorbehouden
MedicaCare gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close