Werving en Selectie in Zorg en Welzijn

Vacatures vinden

Inschrijven werkzoekende

Inschrijven werkgever

Wil je werken met plezier op jouw manier? Zoek je een professional die precies bij je organisatie past?

Wij zorgen voor de beste match! Onze focus ligt daarbij op een aantal specifieke functies.
Ben je fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog, orthopedagoog, maatschappelijk werker of assistent bij huisarts of apotheek, of je bent op zoek naar een mederwerker met deze kwalificaties, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Schrijf je gratis in en ontdek je mogelijkheden. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 0318 - 742 115 of een bericht sturen via de email of het via het contactformulier

 

Mijn voordelen

Wat is MedicaCare?

MedicaCare werving en selectie in Zorg en Welzijn is de nieuwe, jonge partner van Rovidam. Rovidam heeft al ruim 20 jaar ervaring in werving en selectie in de mondzorg en praktijkbemiddeling. MedicaCare gebruikt deze ervaring en slaat op eigen wijze de vleugels uit naar een breder veld in Zorg en Welzijn. We weten wat er speelt in de praktijk en hoe lastig het soms kan zijn om snel een geschikte kandidaat voor een vacature te vinden die ook nog eens goed past in het werkklimaat. De juiste mix van professionaliteit, cultuur en motivatie levert het voor beide partijen langdurig werkplezier op! Daar hebben wij onze specialiteit van gemaakt.

De grootste kans op de juiste kandidaat

We hebben al een flink aantal kandidaten mogen screenen en selecteren. Onze gecertificeerde loopbaanbegeleiders doen dat op een heel persoonlijke en professionele wijze. De kans op een langdurige en succesvolle samenwerking willen we zo groot mogelijk maken. Deze persoonlijke aanpak onderscheidt ons en zorgt voor werkplezier.

Snel, duurzaam en goedkoop

MedicaCare steekt de handen uit de mouwen om zo snel mogelijk die perfecte kandidaat te vinden. We leren jouw bedrijf of praktijk dan ook graag goed kennen om de juiste kandidaten aan je voor te kunnen stellen. Dit kost helemaal niks tot het moment dat jullie hebben besloten om met elkaar in zee te gaan. Onze tarieven zijn zeer gunstig en we geven altijd garantie.

Heb je een vacature?

Aarzel niet om ons in te schakelen. We denken met je mee en we zoeken met je mee. Dat kost, zoals gezegd niks tot het moment dat je met onze kandidaat in zee gaat.
Bel ons op 0318-742116. Je kunt je ook via het formulier bij ons inschrijven, dan nemen we contact met jou op.

Eerst meer weten?

Bel of mail ons!

Telefoon: 0318-742115
Email: info@medicacare.nl 

Nieuwsbrief
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Contact

Wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stationsweg 71
6711 PL Ede
0318-742 115
info@medicacare.nl

Social media

MedicaCare is ook te volgen via social media. Like onze facebook pagina, volg ons op twitter of verbind met Linked in voor het actuele nieuws.

© Copyright 2021 Medicacare - Alle rechten voorbehouden
MedicaCare gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close